Monteur brandmeldinstallaties


Zie jij een toekomst voor jezelf in het installeren en beheren van brandmeldinstallaties, en ga je hierin geen uitdaging uit de weg? Dan is Texis op zoek naar jou!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs brandmeldinstallaties die zorg dragen voor het installeren, inbedrijfstellen en beheren van geavanceerde brandmeldinstallaties.

Als monteur brandmeldinstallaties ben je bij onze klanten om de service te bieden die is afgesproken. Daarbij moet je denken aan het installeren van nieuwe installaties, het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het verrichten van preventief onderhoud en het oplossen van eventuele storingen.

Wat bieden wij jou?

Naast goede arbeidsvoorwaarden heb je bij Texis uitgebreide opleidingsmogelijkheden en word je onderdeel van een betrokken en vakkundig team. Verder krijg je een auto van de zaak en krijg je goed professioneel gereedschap om je werk mee uit te kunnen voeren. Je start bij Texis met een interne training van 3 weken en krijgt ondersteuning van een gespecialiseerd technisch team. Mocht je niet in het bezit zijn van de juiste certificaten dan zorgen wij ervoor dat jij deze opleiding krijgt.

Wie zijn wij?

Texis is een technisch dienstverlener. Wij zijn een betrouwbaar en innovatief bedrijf, dat als specialist sterk is op het gebied van veiligheid en energie. Wij verzorgen totaaloplossingen voor inbraak-, brand-, en camerabeveiliging en toegangscontrole.

Iets voor jou?

  • Heb je ervaring in techniek en/of het installatie vak en spreekt bovenstaande je aan?
  • Een (technische) MBO opleiding of soortgelijke ervaring;
  • Bij voorkeur certificaat onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties;
  • Rijbewijs

Interesse gewekt? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of interesse in een van onze diensten, bel of mail ons gerust via onderstaande gegevens.

077 474 01 50
info@texis.nl